chantalheebink.reismee.nl

Mijn avonturen vanuit Zuid-Afrika!

Hoi Nederland!

Ik zal weer even vertellen wat ik deze week heb meegemaakt!

Vandaag, kwart over 6 in de ochtend ben ik mijn bed uitgekropen om naar school te gaan. Het is zaterdag dus ik ging natuurlijk niet naar de les, nee we hebben de Table Mountain beklommen!! Met 7 andere leerlingen en 2 leraren hebben we maar liefst zes uur over de rotsen van de Tafelberg geklommen. Vier uur naar boven, en twee uur naar beneden. Het was erg zwaar maar het was het waard! De heenweg hebben we misschien wel twintig stops gehad omdat het niet een weg is dat je naar boven kunt lopen, nee het is vier uur lang rotsen en stenen beklimmen naar boven! Ik, als onervaren bergbeklimmer kwam vanochtend dus aan in m'n spijkerbroek! Niet erg handig.. maar ik heb het overleefd! Met de Afrikaanse organisatie ga ik ook nog op excursie naar Table Mountain maar dan gaan we met een kabelbaan omhoog dus dat kost minder energie en tijd.

Verder ben ik deze week naar World of birds geweest, een park met alle soorten vogels en apen! Daar heb ik een uil in m'n handen gehad en een foto gemaakt met apen op je schouders, erg leuk! Ook ben ik naar aquarium geweest en door Kaapstad gelopen! Aquarium is een groot gebouw met alle soorten vissen. Het is net alsof je zelf door de oceaan loopt, je ziet haaien en schildpadden om je heen! Dat was ook erg mooi. De foto's zet ik volgende week allemaal erop want het kost een hoop internet, en dat is erg duur hier!

Morgen moet ik ook erg vroeg paraat staan (8 uur!) en dan ga ik op excursie met alle andere excange studenten van de hele wereld naar Cape Point en andere plekken. Cape Point is het meest zuidelijke deel van Zuid-Afrika waar twee oceanen elkaar tegen komen.

Dat waren weer een hoop letters van mij avonturen! Nog één week totdat ik weer in het vliegtuig zit en in het koude Holland ben. De tijd vliegt!

Liefs

Jes

hee wat leuk die uil en apen, leuk he om je familie zo dicht bij je te hebben hahah. Nouuuu we zorgen dat er een overvloed aan frikandellen en lasagne voor je is volgende week maandag!!! En natuurlijk tonino etc. Dat zou je wel gemist hebben.
Geniet van je laatste week, het weer word weer een stuk beter dus miss heb je wel geluk!!
Doeiiiiiii xx

José, Colin, Dilano en Jade

ha Chantal,

hoe gaat het vandaag met de spierpijn?? Ja je zult vandaag wel goed kunnen merken dat je de berg op en af bent geweest! Alweer de laaste week in Zuid-Afrika, geniet er nog van want voor je het weet sta ja weer op het vliegveld.......

groetjes van Jade, Dilano, Colin en José

Anne Heebink-Kock

Hoi Chantal,

Nog maar een paar dagen in Zuid-Afrika,wensen je nog een paar mooie dagen en een goede thuisreis.
En breng nog wat mooi weer mee want hier wil het nog niet met de zomer.
We zien je gauw weer.

Groetjes Edwin en Anne.

tante jee

Hallo Chantal,

Wat een avonturen, hier kan je de Paasberg beklimmen, rondje Ulft fietsen en lekker werken!!
Maar het belangrijkste: je eigen familie weer lekker knuffelen!!
Goede reis terug en ik ben heel benieuwd naar de rest van je verhalen en foto's.
Heel veel groeten van de Heebinken uit de Dreesstraat (ik ben alleen thuis maar dat maakt niets uit) en we zien je gauw weer in levende lijve!!