chantalheebink.reismee.nl

happy feet

Hallo allemaal!

Vandaag was een erg leuke dag. Een vriendin van mijn gastmoeder nam me mee uit samen met haar dochter, mijn gastzusje en nog een andere vriendin. We gingen naar een strand waar pinguins waren. Het was best lang rijden maar het uitzicht was heel mooi! We reden over de bergen en je had uitzicht op de zee, strand en alle dorpen hier. Ik heb vandaag meer dan honderd foto's gemaakt en ik zal de mooiste op facebook zetten, dus daar kun je ze zien! Onderweg hebben we pizza's gekocht en opgegeten op een parkeerplaats met heel mooi uitzicht vanaf de bergen. Toen reden we nog verder en hebben we de auto geparkeerd en zijn we verder gaan lopen. Er waren alleen maar toeristen en ik hoorde zelfs een paar mensen Hollands praten dus dat vond ik wel grappig! Ik heb ook al heel veel leuke souvenirs gezien en ik denk dat ik al mijn spullen wat ik niet meer nodig heb hier laat en in plaats daarvan hele leuke souvenirs uit Afrika meeneem haha, voor iedereen!! (Mam, voor jou koop ik de grootste voor in de huiskamer dus maak maar vast ruimte)

Morgen begint de school weer hier na drie weken vakantie. En voor mij is het de eerste schooldag! Ik heb mijn uniform gekocht dus ik heb geen kledingcrisis morgenvroeg. Erg fijn want we moeten al om half 7 opstaan elke dag! Om 7 uur moeten we gaan lopen en om 8 uur begint de les. Elke les duurt rond de 30/40 minuten en het eindigt om half 3. Op woensdag en vrijdag ben je eerder vrij dus het zijn niet hele lange dagen J

Verder heb ik deze week niet heel veel gedaan, eigenlijk elke dag lekker uitgeslapen en van het mooie weer genoten. Aan het eind van de maand heb ik alle excursies en ga ik alle plekken zien van Kaapstad die een buitenlander moet zien!! (Tafelberg, Robber Eiland, Cape Point)

Ik zal snel weer een verhaal erop zetten van mijn volgende avonturen en natuurlijk van de belevenissen op school!!

liefs

Brigitte Kock

Leuk Chantal om zo alles te kunnen volgen...
En wat lekker dat je morgen helemaal niet hoeft te bedenken wat je aan gaat doen....
Scheelt je zeen van tijd lijkt me.. haha
He geniet ervan daar en veel succes morgen op school!!
Groetjes brigitte

Florie

Hee Chan,
Leuk leuk leuk! :D
Maak ook maar een foto van je uniform hihi, ben erg benieuwd hoe je het op school gaat vinden!
Liefsss.

José, Colin, Dilano en Jade

Ha Chantal,

Heb je al eens zo'n boeiende 1ste schooldag gehad??? Vast niet, nog veel plezier/succes van de week op school!

groetjes José, Colin, Dilano en Jade xxx